Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8173 niezalogowanych)
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
marcemil -Także pragnę zamieszkać na wsi.To by było spełnienie pragnienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
skafander00 - jak ktoś napisał, jak już jezyk w miarę ogarniasz na poziomie mega podstawowym, ze kumasz polecenia w pracy to git, to znajdziesz prace, bez tego trudno niestety teraz juz...a ja jakbym mogla bym kolo duzego miasta wolała mieszkac, tu jestem przypadkiem i ciezko sie wydostac nei tracąc za duzo - jak ci w zimie minus 35 dowali to nie wiem czy tak fajnie Ci będzie ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
marcemil-Chłod mnie nie razi,jestem zahartowana przeca Wielkie ośrodki miejskie mnie mierzą.Praca to podstawa,spróbuję zwerbować jakieś pośrednictwo pracy.
P.S.W jakiej mieścinie żyjesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
marcemil-Chłod mnie nie razi,jestem zahartowana przeca Wielkie ośrodki miejskie mnie mierzą.Praca to podstawa,spróbuję zwerbować jakieś pośrednictwo pracy.

przyjedziesz, zobaczysz, zamieszkasz ,popracujesz to śpiewać inaczej będziesz 2-ch teraz kozaków zwiało z Norwegii a pracę mieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sasanka napisał:
skafander00 napisał:

przyjedziesz, zobaczysz, zamieszkasz ,popracujesz to śpiewać inaczej będziesz 2-ch teraz kozaków zwiało z Norwegii a pracę mieli

Takie z nich kozaki byly, jak z gumofilcow oficerki

Przyjechalam, zobaczylam, zmieszkalam, pracuje .... oglnie nie spiewam, chyba, ze nikt nie slyszy
Mam sie tu jak paczek w masle, to i zwiewac nie musze Zwialam tylko jakis czas temu z miasta na wies i jeszcze bardziej mi tu dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
sasanka-Nie interesują mnie inni."Zwiali"?Trudno,ich sprawa.Każdy wybiera sobie swoją drogę.Ja lubie mróz,więc lepiej wiem niż Ty jakie są moje preferencje w ten deseń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
no niby jest ok, ale brakuje miasta w poblizu,..fakt, żyje sie duzo spokojniej i taniej, ja z 3miasta jestem, to coś wiem na temat zycia w aglomeracji...czasami tesknie za tym pospiechem itp ale za to z chęcią wracam z urlopu do mnie na wies

Ja mieszkam w Gol a ty Lindemans? i dlaczego akurat uciekłas z miasta?

Najbardziej brakuje mi blisko opieki medycznej na zwołanie jak ginekolog, do którego muszę jedzic dwie godziny samochodem...heh no ale cos za cos - dużo taniej na wsi, bo mieszkanie 70 metrów wynajmuje za 6kola ze wszystkim praktycznie w centrum (w centrum wsi )a minus to taki, ze od roku próbuję kupic dom ale tu tak mały rynek nieruchmosci ze pewnie jeszcze z rok poczekam na cos co mi podpasuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
sasanka napisał:
skafander00 napisał:

Takie z nich kozaki byly, jak z gumofilcow oficerki

Przyjechalam, zobaczylam, zmieszkalam, pracuje .... oglnie nie spiewam, chyba, ze nikt nie slyszy
Mam sie tu jak paczek w masle, to i zwiewac nie musze Zwialam tylko jakis czas temu z miasta na wies i jeszcze bardziej mi tu dobrze

nie mówię ,że nie jednym wystarczą bambosze i internet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sasanka napisał:

nie mówię ,że nie jednym wystarczą bambosze i internet

Teraz rozumiem dlaczego nie potrafisz sie tu odnalezc
Stakkars deg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
marcemil-Ja potrzebuje alienacji po sporej dawce pośpiechu.Pozostaje życzyć sfinalizowania kupna domu
Właśnie,jakie są ceny nieruchomości w Norwegii?Przeliczając na złotówki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok